avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de promisiune pentru teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de promisiune pentru teren agricol

Contract de promisiune

Buna ziua

Am facut un contract de promisiune pentru teren agricol ,cu termen limita … pana la data de …. Cu avans x ron cu mentiunea ca daca nu se face din vina vânzătorului se plateste dublu suma primită avans, daca nu se face din cauza cumpărătorului, aceste pierde suma data avans !
Dupa ce a iesti oferta de licitație de la Primarie,am avut cu cumpărătorul câte discuții pe watapp sa mergem la notar sa fcem contractul ! In ziua cand trebuia sa mergem ma anuta ca nu mai poate in acea zi si ca ma va anuta saptamana viitoare cand mergem !,Eu in acea zi am fost la Primarie si am luat CF si am trecut si pe la cumparator, acesta spunând ca are probleme cu contul , etc dar ca rezolva in cateva zile! Toata saptamana l am intrebat pe watapp ce facem si la un moment dat mi a blocat telefonul !
Acum nu mai pot lua legatura cu el !
Pana la termenul din contract mai sunt 2 luni !
Va rog frumos ma puteti indruma ce am de facut !
Ps .cand mi a spus ca are contul blocat m am oferit sa mergem la notar sa i restitui suma avans daca are probleme, ca nu doresc sa ii iau banii daca nu mai poate sau nu mai vrea sa cumpere terenul !
Multumesc anticipat pentru ajutor
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
johnny_1961, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare nefinalizat, posibila inselaciune gruiucristian gruiucristian buna ziua am cumparat un teren pentru care am platit pretul integral dar nu am facut decat o promisiune de vz cump ptr ca nu am mai avut banii de acte. Sa ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare teren extravilan, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare ... emilia_florentina2006 emilia_florentina2006 Bună seara, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare teren extravilan, dar cumpărătorul nu îndeplinește condițiile prevazute de legea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan agricol.vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . arendatorul ... fstver fstver Vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . Arendatorul si-a facut uz de dreptul de preemptiune si a acceptat pretul cerut. Dupa obtinerea tuturor ... (vezi toată discuția)