avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legi nescrise la bloc Speța despre care vă voi scrie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legi nescrise la bloc Speța despre care vă voi scrie deși ...

Legi nescrise la bloc
Speța despre care vă voi scrie deși pare ireala reușește să transforme viața mea într-un coșmar.
Sunt mutată din București în provincie într-un oras care se dorește stațiune montană dar de fapt este viața într-un film horror!
Divorțată trebuie "smintită" deoarece nu este in epoca de aur și nu se supune regulilor blocului!
Se învârt aici persoane cu sau fara studii superioare în jurul unui subofițer de jandarmi și a catorva "jupânițe" care credin "jupan": După ce se bea /destul de frecvent se aduna la băncile din fata blocului și incep...."conduc grupul SUA din județ" ; "suntem dom director nu are ce ni se întâmpla" ; " daca ne enervam te dam curva cu delir"; "nu știi tu ce înseamnă NY stea/ triunghi" ; " pe toți îi conducem cu câinii,boii,tigrii,caii" , " inclusiv agentura țigani JR Ewing și moldoveni avem"; "ești terminată fara noi"; "îți spargem casa, îți luam mașină din parcare, tot rezolvam că noi conducem cu triunghi/steaua". " Daca nu treci pe ordin te rezolvam noi și cu pensia Mai că avem peste tot cadre"!
Oriunde mă duc prin oraș aflu că îi atac deși nu este adevărat, peste tot împrăștie minciuni și manipulează situația cu cuvântul " director SUA" și proprii copiii pe care ii pun să spună că sunt comuniști din grupul mari janta și secta domnul Iisus!
Amenințările au un spectru larg, cuvintele sunt obscene dar în ultimul timp s-au perfecționat practicând atacuri cu proprii copii care sunt minori. Deși nu am reacționat aflu că "mă pun cu blocul"; " le bat copiii" ; "nu sunt întreaga la cap". Steaua și triunghiul o sa mă doboare că ei sunt ordin global, nicăieri nu mă pot ascunde! Peste tot conducem, peste tot te vom tortura , peste tot te vom urmări că nu au ce sa ne facă! Avem director! Minciunile noastre sunt adevăruri! Parca ar fi aserțiuni! Toată lumea îi respectă pe onorabilii dom director cu minciunile lor la purtător! Faci concediu in Bulgaria? Ești comunistă! Te iubești cu papa și cu răstignirii? Te rezolvam noi că preoții sunt ordin Mary Jane numai în casă te vom tine și te vom da tarfa de criminal, consumatoare de droguri, pastile interzise. " Te-am urmărit și am aflat că faci accidente vasculare și crize de ficat pe martori/mass/ lagăr" te vom omorî în casă și vom spune că te-ai sinucis!
Tot ceea ce se afirma despre mine este fals, am scris la ambasada SUA, am cerut verificări dar tot ce fac acești majordomi este de înțeles deoarece sunt la "director". Nici un răspuns de la ambasada, se dau ordinul fostului soț și mă amenința cu nume din anturajul lui apropiat! Sunt de acord cu orice fel de verificări.
Ce mă sfătuiți? Să mă îndrept către crimă organizată/DIICOT sau să mă duc să depun petiții la instituția unde lucreaza?
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2025
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua

Nu va suprati pe mine, dar primul loc catre care trebuie sa va indreptati este cabinetul unui doctor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Știți vb aia cu gura lumii nu o astupa nimeni, nu cred ca veti face față bullyingului, asa ca mai bine va mutati
Buna ziua,
Oare cat timp a trecut de la crima Teodorei Marcu? Cât s-a mediatizat faptul că s-a cerut ajutor/ s-au făcut sesizări ? Inclusiv fosta nevasta a criminalului/ psihiatra de altfel a spus același lucru! Cu aceste legi nescrise și amenințări cu agentura facem reguli in țărișoara noastră! Eu nu le- am răspuns la amenințări niciodată contând pe faptul că un comportament nedorit care nu este " alimentat" se va stinge de la sine!
Au trecut aproape trei ani de când "înghit" toate aceste toparlaneli nefondate și amenințări cu moartea . Ce primesc in schimb "du-te și te caută"/"nu ni se întâmplă nimic că avem domn director"! Oare criminalul Alexandrei Macesanu de ce nu a fost arestat în timp util? Am uitat? Avea "director"!

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Nu va suprati pe mine, dar primul loc catre care trebuie sa va indreptati este cabinetul unui doctor.

nikepsh, utilizator
Mulțumesc de sfat dar nu mă voi opri. Deja s-a trecut de orice prag cu amenințările.

gi-jane2 a scris:

Știți vb aia cu gura lumii nu o astupa nimeni, nu cred ca veti face față bullyingului, asa ca mai bine va mutati

nikepsh, utilizator
in primul rand trebuie sa va faceti probe, apoi, cred ca in instanta civila va puteti gasi dreptatea , nu gasesc nimic penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ion victor antonescu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Ion Victor Antonescu a fost condamnat la moarte pentru ca, intre altele, a ordonat masacrul de la Odessa si deportarea evreilor si romilor la Bug, ... (vezi toată discuția)
Legea nu apara locatarii si administratorii fac abuz Petriot Petriot Locatarii trebuie sa actioneze impotriva abuzurilor ? Scisoare de mobilizare catre locatarii unui bloc Oct 2010 ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat certificat de nastere Elenacristina Elenacristina care sunt pasii de urmat pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de nastere si a unui pasaport (care au fost furate) in conditiile in care persoana ... (vezi toată discuția)