avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum doi ani am sustras un produs de îmbrăcăminte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum doi ani am sustras un produs de îmbrăcăminte ...

Bună ziua ! Acum doi ani am sustras un produs de îmbrăcăminte dintr-un magazin fără să îmi dau seama în cabină de probă probând alte haine aveam o lenjerie care a fost pusă peste geantă și mai apoi am fost să achit dar lenjeria rămăsese în geantă nu mi-am dat seama de aceasta aceasta neavând nici etichetată cei de la magazin au zis ca am încercat să îl fur am dat declarație la poliție iar după 2 ani am fost chemată din nou pentru o declarație ,ce se poate întâmpla mai departe să fiu căutată la locul de munca sau ce sancțiuni ar urma .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iana7678 , utilizator 17:51, 1 August 2025
Buna ziua,
Probabil s-a deschis dosar de furt. Va trebui sa va duceti sa dati declaratie, Ar fi indicat sa mergeti cu un avocat. Exista doua posibilități: fie să se claseze dosarul, fie să-l trimită în instanță cu rechizitoriu.
Puteți merge cu avocat.
Trebuie văzut exact.
Se poate orice in functie de situatia concreta.

București 2025
M-am dus singură și am dat declarație ,doamna subinspector mi-a zis ca a fost recuperat prejudiciul și ca probabil va fi refuzat dosarul acum trebuie doar să aștept în funcție de ce decizie va lua procurorul

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Probabil s-a deschis dosar de furt. Va trebui sa va duceti sa dati declaratie, Ar fi indicat sa mergeti cu un avocat. Exista doua posibilități: fie să se claseze dosarul, fie să-l trimită în instanță cu rechizitoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutari, 3 prietene au avut o tentativa de furt dintr-un mall, ... foxhun100 foxhun100 Salutari, 3 prietene au avut o tentativa de furt dintr-un mall, mai exact au dezlipit etichete de pret de pe articole de imbracaminte, in vederea sustragerii, ... (vezi toată discuția)
Furt h&m ionela.balan ionela.balan Buna! Am fost in H&M ,iar pe lângă doua produse plătite,pe unul l-am bagat in geanta,iar eticheta am rupt-o si am lăsat-o printre niste haine de pe raft. ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)