avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Băiatul meu are două case pe numele lui primite ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Băiatul meu are două case pe numele lui primite mostenire prin ...

Băiatul meu are două case pe numele lui primite mostenire prin succesiune la care eu am renunțat acum vrea să pună una din case pe numele meu eu am 66 ani care ar fi calea cea mai ieftina .mulțumesc

Alte discuții în legătură

Donație între frați sau partaj? donația este de mai multe feluri? II_Maria II_Maria Aș dori să fac succesiune și partaj după ultimul părinte decedat .în același document, pentru a scăpa cel puțin de plata intabulării după ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o fata din prima casatorie si un baiat din cea dea ... Ciprian 77 Ciprian 77 Buna ziua!Am o fata din prima casatorie si un baiat din cea dea doua casatorie.Fata e cu mama ei plecata in strainatate are domiciliul in afara tarii.As vrea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire sandyprs sandyprs Buna ziua, Sunt mostenitoarea unei case plus pamant intravilan si extravilan impreuna cu sora mea.As vrea sa ii vand sorei mele partea mea casa plus pamant, ... (vezi toată discuția)