avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Tocmai am primit de la un BEJ urmatoarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Tocmai am primit de la un BEJ urmatoarea scrisore: ...

Bună ziua,

Tocmai am primit de la un BEJ urmatoarea scrisore: " incheiere incetare executare silita"

În acesta scrisoare este menționat ca în urma unui credit restant cesionat către o firma de recuperări creanțe s a dispus executarea silita în anul 2016! Judecătoria a respins cererea de încuviințare a executarii silita ! Prin urmare acest BEJ scrie asa: executarea silita numai poate fi urmărită sau continuata din cauza lipsei de bunuri sau posibilității valorificării lor, decidem încheierea încetării executării silite.

La sfârșit este un termen de 15 zile în care eu sau reclamantul putem ataca decizia.

Nu înțeleg, instanta a respins acum 9 ani executarea silita, înțeleg ca nu are cum sa ma execute silit.

Cu ce ma împacteaza aceasta foaie? Sunt dator acestui BEJ?

Va rog mult orice sfat ajuta!
Cel mai recent răspuns: Mihai Ovidiu ov , utilizator 15:57, 2 August 2025
Ar rezulta ca nu trebuie sa faceți nimic.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Fără aceea încuviințare de executare silita de acum 9 noi poate acest BEJ sa îmi ceara cheltuieli de judecata?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar rezulta ca nu trebuie sa faceți nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale ancut75 ancut75 Buna seara, Sotul meu a facut un credit de nevoi personale in 2006. Incepand cu 2009 nu a mai putut plati. Nu a primit o notificare de reziliere ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Executare silita turelu turelu Buna ziua. Iata problema mea. Pe data de 07.03.2015 o firma de recuperari creante, printr-un BEJ, a depus la judecatorie, o cerere de incuviintare silita ... (vezi toată discuția)