avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident in poligon moto (am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident in poligon moto (am ...

Buna dimineața,
In urma unui accident avut in poligon moto (am scapat controlul motocicletei, eu fiind cursant la a 6a sedinta) am intrat in zidul de cauciucuri care inconjoara poligonul si in rulota aflata la 2 m de zidul de cauciucuri, apartinand unei alte scoli moto. Rulota este una veche, am avariat piciorul unui cort moto aflat la intrare, o roata laterala de pe mijlocul rulotei, ruginita(rulota suspendata) si aparent un dulap din interior s-a desfacut de la impact. Instructorul celei de-a doua scoli moto solicita plata daunelor. Care sunt demersurile legale la care sa ma astept in acest caz?

Alte discuții în legătură

Accident la examenul moto rusuc rusuc Am urmatoarea speta/patanie. Am facut scoala pentru categoria A. Am dat examenul, iar la sfarzitul probei, la franarea de urgenta, ambele roti s-au blocat ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)