avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa constitui stagiu de cotizare concediu medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa constitui stagiu de cotizare concediu medical din 2 perioade ...

Angajat de 3 luni are concediu medical, stagiul este de 2 luni. La firma la care a lucrat anterior are 5 luni , o lună întrerupere între cele 2 contracte. Pot sa constitui stagiu de cotizare concediu medical din 2 perioade de la cele 2 firme din ultimele 12 luni?
Ultima modificare: Marți, 5 August 2025
econo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 6 August 2025
În cazul în care nu au fost realizate venituri în ultimele 6 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical, stagiul de asigurare se consideră realizat dacă prin însumarea perioadelor din ultimele 12 luni anterioare producerii riscului rezultă un număr de zile de stagiu de asigurare cel puțin egal cu numărul total de zile lucrătoare din ultimele 6 luni anterioare producerii riscului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare VLADUTZA07 VLADUTZA07 Dupa 1 iulie 2018 cat este stagiul minim de cotizare? Daca exista intrerupere intre doua contracte de munca se mai poate beneficia de indemnizatie de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical enmihaela enmihaela Buna ziua! Sunt angajata din data de 04.10.2018,sunt insarcinata in 22 de saptamani,iar in luna aprilie am avut 3 concedii medicale 01-05.04,10-19.04 respectiv ... (vezi toată discuția)
mi s-a spus de la locul de munca ca concediul medical nu este platit ... knight knight Buna ziua. Am o nedumerire. MI s-a spus de la locul de munca ca concediu medical nu este platit ca nu am stagiu de cotizare 6 luni. Eu sunt asigurat emdical ... (vezi toată discuția)