avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un certificat concediu medical se inregistreaza in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un certificat concediu medical se inregistreaza in Reges-Online ...

Buna ziua,
Un certificat concediu medical se iregisreaza in Reges-Online 04.08.2025 data inceput suspendare si 08.08.2025 data sfarsit suspendare.Trebuie inregistrat si data incetare suspendare?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DoinaGeleriu , utilizator 07:34, 8 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, va trebui operata si incetarea suspendarii.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos .
Daca voi primi un certificat medical in continuare cum voi proceda?
De ce nu postati toata problema o data????
Imi cer scuze ,voi avea grija pe viitor sa trimit toate detaliile dintr-o singură postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in timpul suspendarii cim cf art. 52 al.1 lit. c se ... freepope freepope buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical? daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se ... (vezi toată discuția)