avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din prostie, am furat dintr-un magazin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din prostie, am furat dintr-un magazin ...

Buna ziua!
As avea mare nevoie de ajutor!
Nu am mai avut niciodata probleme cu politia
Din prostie, am furat dintr-un magazin (Carrefour) in valoare de 300de lei, dar am si cumparat
Recunosc ca a fost cea mai mare prostie pe care am facut-o vreodata.
Am fost retinuta de politie am recunoscut imediat greseala, fara retinere, am înapoiat bunurile si am vrut sa si platim tot pe loc dar nu mi s-a permis.
Ulterior a fost sesizata politia, care ne-a dus la sectie
Am trecut prin toate procedurile acolo la sectie.
Va rog din sulfet, am nevoie de un sfat.
Ce se va intampla ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 16:50, 7 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul, cel mai probabil, va fi trimis la parchet. Va trebui, sa asteptati decizia procurorului de caz.
Am furat dar am si cumparat... :))) a fost cea mai mare prostie pe care ai facut-o vreodata, ca ai fost prinsa, ca altfel n-ar fi fost, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie ajutor in legatura cu furtul calificat Sephe Sephe Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutor! Nu am mai avut niciodata probleme cu politia, am avut mereu cazierul curat, sunt la prima abatere. Din prostie, ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour dianailles0201@gmail.com dianailles0201@gmail.com Buna ziua!am făcut astăzi prostia de a fura niște alimente in Carrefour cu valoarea de 229 de lei,paznicul a observat și după ma dus in spate unde a ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour a148fAlex a148fAlex Buna ziua, sunt minor, am 15 ani si am facut o fapta de care nu sunt deloc mandru. Am furat din carrefour bunuri in valoare de 250ron, o jacheta si o pereche ... (vezi toată discuția)