avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate registru de bani personali 2025 in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate registru de bani personali 2025 in casieriile firmelor?

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca mai este obligatoriu registrul de declarare al banilor personali in activitatea de casierie? Mentionez ca nu se lucreaza cu casa de marcat.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Asociatiile de proprietari - registrul de bani personali sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Asociatiile de proprietari trebuie sa tina un registru de bani personali ? (vezi toată discuția)
Registru de bani personali doar pentru casier? zizizi zizizi Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu registrul de bani personali. Din cate am inteles legea, fiecare angajat care lucreaza in unitate trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali pfa nico82 nico82 Buna ziua! PFA fara salariati,utilizeaza casa de marcat trebuie sa intocmeasca registrul de bani personali? (vezi toată discuția)