avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soluționarea dosarului de despăgubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soluționarea dosarului de despăgubire

Bunica a fost citată în 2016 de către primăria orașului Curtici cu privire la soluționarea dosarului de despăgubire în natură sau echivalent.
Înainte de deces, bunica a încercat să finalizeze restituirea proprietății, dar nu a găsit titlul de proprietate pe numele tatălui său (care este înregistrat la primăria menționată mai sus).
Ca moștenitori, întrebarea noastră este cum putem accesa recuperarea moștenirii dacă nu gasim titlul de proprietate menționat în scrisoarea de la primărie. La cine sa apelam? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate mostenitori ana_mirea ana_mirea Bunica mea a mostenit 2 percele de teren de la strabunicii mei, care au fost oarecum constransi sa il cedeze statului prin decretul 308/1953, teren cu care au ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fara succesiune raduflorentin97 raduflorentin97 Buna ziua, Am si eu o situatie destul de delicata, la care v-as ruga sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si anume: In urma cu 8 ani ... (vezi toată discuția)
Cererea de restituire ovy ovy am nevoie urgent sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie: bunicul meu a avut o moara care a fost preluata in mod abuziv in perioda ... (vezi toată discuția)