Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Studentul de 20 ani s-a angajat cu 8 ore pe zi de luni până vineri ...

Bună, avem o asa fel de situație, studentul de 20 ani s-a angajat cu 8 ore pe zi de luni până vineri, întrebarea este , tatăl mai este obligat să-i plătească pensia alimentară!? Și dacă nu mai este obligat să plătească ,cum se procedează ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:19, 13 August 2025
Parintele e obligat sa întrețină doar daca studentul nubse intretine singur, in acest caz, se intretine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara student olivia2012 olivia2012 Fiica mea a terminat liceul si a fost admisa la facultate. Tatal ei i-a platit pensia alimentara pana la 1 iunie si nu mai vrea sa-i plateasca decat incepand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ! ligiamirica ligiamirica Sunt o adolescenta ce primesc pensie alimentara de la ambii parinti. Ei au divortat cand eu aveam doi ani, eu am fost incredintata spre crestere tatalui dar ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare ContSters284944 ContSters284944 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un copil in varsta de 20 de ani, student in anul I, si nu a mai primit pensia alimentara de 3 luni, de cand a intrat la ... (vezi toată discuția)