avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Eu sunt in concediu de creștere a copilului până pe ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Eu sunt in concediu de creștere a copilului până pe 1 septembrie 2025 ...

Bună ziua! Vă cer părerea în următoarea situație: eu sunt in concediu de creștere a copilului până pe 1 septembrie 2025. Din cauza noilor reglementari legislative, școala noastră va intra în restrângere (dispare un post de învățător de la o structură a școlii, dar NU postul pe care urmează eu să revin). Catedra de învățători a școlii va intra în restrângere. Întrebarea mea este: eu voi participa la restrângerea de activitate? Postul meu este rezervat, nu este postul supus restrângerii, iar eu am contractul suspendat pe perioada soluționării restrângerii (11-26 august). Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Simona213 , utilizator 16:19, 10 August 2025
Intrați la restrângere împreună cu colegii d-voastră.Este vorba de anul școlar următor care începe la 1 septembrie.Nu contează că în perioada când are loc mișcarea de personal sunt în CCC.Dacă nu vă faceți dosar, vă face școala cu documentele care există la dosarul personal.
Mulțumesc!

Sveti a scris:

Intrați la restrângere împreună cu colegii d-voastră.Este vorba de anul școlar următor care începe la 1 septembrie.Nu contează că în perioada când are loc mișcarea de personal sunt în CCC.Dacă nu vă faceți dosar, vă face școala cu documentele care există la dosarul personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangerea de activitate se poate considera concediere/disponibilizare? ContSters178344 ContSters178344 Buna ziua! Sunt institutor.Trei scoli o sa fie comasate incepand cu 1.09.2011.Automat din 12 posturi de invatator/institutor raman cel mult 8.Eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)