avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În situatia in care, la sat, s-au efectuat doua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În situatia in care, la sat, s-au efectuat doua bransamente de ...

n situatia in care, la sat, s-au efectuat doua bransamente de apa (pt si de catre doi vecini diferiti) chiar in poarta de acces auto a proprietatii noastre, iar la solicitarea catre firma de apa si primarie de a se muta bransamentele (stanga/dreapta cu 2-3m), s-a facut un ping-pong intre cele doua institutii, raspunsurile oficiale primite de noi, fiind ca "totul e legal" -ca bransamentele sunt facute pe domeniul public (si... mai mult ca sigur nu exista avizari pt ele) si ca nu se mai cer autorizatii de constructie(?), Chiar daca le-am pus problema eventualelor avarii ce ar bloca accesul pe/de pe proprietate (cum s-a si intamplat in 2021 la efectuarea celui de-al doilea bransament cand, avand un deces in familie si aveam drumuri de facut, am stat cu santul fix in poarta) si crearea inestetica de gropi (ce se umplu de apa, noroi - iar masinile stropesc poarta,gardul) cu distrugerea asfaltului de pe drum, in fata portii (in urma lucrarilor efectuate la apa si gaze), ...Ce e de facut? Cine are dreptate? Ei, sau noi?(in conditiile in care peste tot am citit ca efectuarea bransamentelor se face cu ceva avizari cadastrale si nu in dreptul cailor de acces)???

Alte discuții în legătură

Pot sa ingrop teava de apa pe servitutea auto si pietonala? ioana1234 ioana1234 viitoarea teava de apa si canal va trece pe servitutea auto si pietonala(asa e trecut in contractul meu de vanzare cumparare)a unui individ care spune ca imi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrări de asfaltare pe stradă am următoare situației. ... Ade_13e4432 Ade_13e4432 Bună ziua! Lucrări de asfaltare pe stradă Am următoare situației. Primăria realizează lucrări de asfaltare pe strada unde locuiesc. În apropierea ... (vezi toată discuția)
Cine suporta costurile reparatiilor in cazul unei avarii la brànsamentul stradal de apa Imola Popescu Imola Popescu Acum trei ani jumate m-am mutat intr-un sat. De atunci s-a avariat de patru ori bransamentul stradal de apa aflata la 5 metri de limitele proprietatii. . De ... (vezi toată discuția)