n situatia in care, la sat, s-au efectuat doua bransamente de apa (pt si de catre doi vecini diferiti) chiar in poarta de acces auto a proprietatii noastre, iar la solicitarea catre firma de apa si primarie de a se muta bransamentele (stanga/dreapta cu 2-3m), s-a facut un ping-pong intre cele doua institutii, raspunsurile oficiale primite de noi, fiind ca "totul e legal" -ca bransamentele sunt facute pe domeniul public (si... mai mult ca sigur nu exista avizari pt ele) si ca nu se mai cer autorizatii de constructie(?), Chiar daca le-am pus problema eventualelor avarii ce ar bloca accesul pe/de pe proprietate (cum s-a si intamplat in 2021 la efectuarea celui de-al doilea bransament cand, avand un deces in familie si aveam drumuri de facut, am stat cu santul fix in poarta) si crearea inestetica de gropi (ce se umplu de apa, noroi - iar masinile stropesc poarta,gardul) cu distrugerea asfaltului de pe drum, in fata portii (in urma lucrarilor efectuate la apa si gaze), ...Ce e de facut? Cine are dreptate? Ei, sau noi?(in conditiile in care peste tot am citit ca efectuarea bransamentelor se face cu ceva avizari cadastrale si nu in dreptul cailor de acces)???