viitoarea teava de apa si canal va trece pe servitutea auto si pietonala(asa e trecut in contractul meu de vanzare cumparare)a unui individ care spune ca imi face probleme.E posibil asa ceva?
Servitutea accesorie trebuie sa urmeze servitutea principala.E si normal sa intrebuintati aceeasi cale de servitute si pt. utilitati ca si pentru acces, cale care este constituita , dupa cum spuneti. in titlul d-voastra de proprietate.Pentru a fi la adapost de acest individ (si legal) ar fi bine sa luati un acord unic care se da de la Primarie,pentru lucrari de construire-bransamentele la utilitati sunt lucrari de construire care necesita niscaiva aprobari, chiar daca le faceti pe cont propriu).Vecinul carcotas nu are ce sa va faca, avand drept de servitute inscris in contract vanzare cumparare.-nu puteti brazda un teren in cate parti vrea fiecare-vorbesc de servitute-sa fie o cale de acces auto, apoi sa fie o alta cale pt.trecere bransament apa, o alta pt.canalizare , alta pt.eventual, conducta gaze, alta pt.cablu subteran electric).Astfel s-ar crea o servitute cat un drum national cu 4-6 benzi de circulatie.Ar fi normal?
Drum de servitute
gabitzul
Va salut
Am achizitionat 12 ani in urma un teren de 300 mp . Terenul cumparat facea parte dintr-un teren mai mare (format din 4 parcele de cate 300mp ... (vezi toată discuția)