avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o somație de plată de la Electrica Furnizare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o somație de plată de la Electrica Furnizare ...

Bună ziua.Am o somație de plată de la electrica furnizare Ploiesti societate la care nu am fost înscriși noi am fost la restart energi Timișoara societate care a dat faliment iar acum la ppc , precizez faptul că nu corespunde decit numele in rest nimic nici adresa și nici cod client ,facturile sunt 4 pe aceiași luna și 1pe septembrie.Cum as putea sa procedez sau unde ar trebui sa merg ,suma este enorma de 11500
Cel mai recent răspuns: Ajitaritei , utilizator 07:34, 18 August 2025
Au fost cazuri mult mediatizate cu facturi umflate. Se atunci s- a făcut liniște.. Ați primit factura pe mail? Că spuneți că mai nimic nu se potrivește.
Nu nu am primit niciodată facturi de la ei...

Szekely Barna a scris:

Au fost cazuri mult mediatizate cu facturi umflate. Se atunci s- a făcut liniște.. Ați primit factura pe mail? Că spuneți că mai nimic nu se potrivește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o datorie inexistenta! teologul teologul Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o datorie inexistenta! Am fost abonat pt electricitate la PPC Energie Muntenia - fostul Enel - dar am ... (vezi toată discuția)
În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am ... DTonik DTonik În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am reziliat contractul de energie electrică a două contoare, și contractul a fost trecut de ... (vezi toată discuția)
Cotestatie factura electrica Catrinel75 Catrinel75 In ianuarie 2010 am avut probleme cu contoarul electric si cei de la Electrica mi l-au demontat, astfel ca aparatul nu mai inregistra nimic. Am stat asa pina ... (vezi toată discuția)