avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea vrea sa faca succesiunea. A avut o sora care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea vrea sa faca succesiunea. A avut o sora care ...

Buna ziua! Mama mea vrea sa faca succesiunea.A avut o sora care a decedat si aceasta are 2copii. Problema este ca nu am avut o relatie apropiata cu ea .Nu stim unde locuiesc copii ,nu avem date de contact.Am apelat la un avocat si succesiunea se va dezbate in instanta ,dar ne trebuiesc datele de contact ale copiilor din partea surorii mamei.Cum putem obtine aceste date?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tanasieadriana , utilizator 17:30, 14 August 2025
Bună ziua! Stie avocatul dvs. Camera Notarilor Publici,Evidența populației,

tanasieadriana a scris:

Buna ziua! Mama mea vrea sa faca succesiunea.A avut o sora care a decedat si aceasta are 2copii. Problema este ca nu am avut o relatie apropiata cu ea .Nu stim unde locuiesc copii ,nu avem date de contact.Am apelat la un avocat si succesiunea se va dezbate in instanta ,dar ne trebuiesc datele de contact ale copiilor din partea surorii mamei.Cum putem obtine aceste date?Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
tanasieadriana, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni Ioana Matache Ioana Matache Buna ziua! Ma numesc Ioana Matache si de 2 saptamani a decedat bunica mea,proprietara unui apartament cu 3 camere. Mentionez ca bunica mea a avut 2 copii,mama ... (vezi toată discuția)
Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)
Soția mea a decedat, nu avem copii iar sora ei nu are nicio pretenție. cum se dezbate succesiunea? MNSD MNSD Bună ziua.Soția mea a decedat in data de 20.09.2018.Trebuie să fac succesiunea pentru urmatoarele lucruri:apartament cumparat împreună cu credit ... (vezi toată discuția)