avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CASS pensie bolnav oncologic
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CASS pensie bolnav oncologic

Bună ziua.
Mă numesc Vesel Daniela,pensionara cu pensie peste 3000 lei, sunt operata de cancer renal și am certificat de handicap accentuat.
Va rog să îmi spuneți dacă sunt scutită de plata CASS, in baza căreia legi.
Casa de pensii deja mi- a reținut CASS,
Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:42, 13 August 2025
Nu , nu sunteti scutita . Legea care spune asta este Legea 141/2025 . Guvernantii au anuntat ca pacientii oncologici nu vor plati CASS din pensie deloc , dar , pana a aparut legea - din pacate - s-au razgandit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass de catre bolnavii oncologici db_florin db_florin Plata CASS de catre bolnavii oncologici Ma poate lamuri, va rog, cineva, daca un pensionar cu pensia mai mare de 3000 de lei, bolnav oncologic, inclus in ... (vezi toată discuția)
Pensionarii cu pensii mai mari de 3000 lei,bolnavi de cancer(sunt ... marianpeleanu marianpeleanu Pensionarii cu pensii mai mari de 3000 lei,bolnavi de cancer(sunt sub tratament),platesc CASS? O zi buna! (vezi toată discuția)
Pacientii oncologici care au pensie de limita de varsta peste ... Gabikar Gabikar Pacientii oncologici care au pensie de limita de varsta peste 3000 de lei,vor plati cass?nu sunt exceptati de la ac.plata?? (vezi toată discuția)