avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In urma cu o luna si 13 zile am semnat un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In urma cu o luna si 13 zile am semnat un contract de angajare ...

Buna ziua,
Am o speta la care nu stiu cum sa reactionez.
In urma cu o luna si 13 zile am semnat un contract de angajare cu firma Devinoso LTD din cipru pentru pozitia de hunter/ reprezentant vanzari, dupa ce am creat o baza de date , mi s-a spus ca renunta la partea salariala fixa si daca vreau sa continui doar pe comision, am refuzat aceasta forma de colaborare si ... conform contractului pe data de 10 trebuia sa incasez primul salariu, si sunt tot amânat ca v-a fi virat maine , respectiv a doua zi...
Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie.
Va mulțumesc anticipat.
Cu respect Vali
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cetățenii români ale căror drepturi au fost încălcate de către angajatori au posibilitatea de a sesiza autoritățile cipriote centrale sau locale pentru a fi demarată o anchetă.
Sesizarile se depun la departamentele districtuale pentru relațiile de muncă unde se va redacta o reclamație în scris, însoțită de xerocopii ale actului de identitate sau pașaportului, valabile, contractului de muncă, fluturași de salariu etc.

Datele de contact ale Departamentelor districtuale pentru Relații de Muncă din R. Cipru.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare restante salariale un cipru ( ue ) TutunaruAndrei TutunaruAndrei Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. Cum ar putea un muncitor in constructii in Cipru sa isi recupereze pe cale legala restantele salariale? Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)
Munca in cipru marinarul70 marinarul70 lucrez in cipru de 4 ani dar numai pe sezon..din mai pana la sfarsit de octombrie..asi dori sa stiu daca am drept la somaj daca nu locuiesc in cipru si vin in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de munca capacitate capacitate Buna ziua, Am nevoie de un raspuns, o lamurire , un sfat ... foarte urgent!!Daca in urma reclamatiei unui coleg , privind asa zisa molestare fizica , cei de ... (vezi toată discuția)