Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire teren agricol: Am titlul de ...

Am o problemă cu o moștenire de teren agricol:Am titlul de proprietate a unui teren agricol de pe urma mamei care a decedat lăsând în urmă 3 moștenitori.In urma dezbaterii succesiuni ne revin 1/3 din teren,cea ce nu este o problema întrucât moștenitori sunt frați fără probleme sau divergente.Problema este ca nu putem vinde deoarece pe versul titlului de proprietara mai sun trecute 2 persoane care au fost veri ai mamei care au decedat.Nu s-a ținut legătura cu ei neștiind dacă au avut moștenitori.Cum putem rezolva pentru a putea vinde deoarece și noi suntem în vârstă.Orice îndrumare ne-ar fi de folos.Multumim!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:35, 14 August 2025
Cautati mai intai daca au fost facute succesiuni după cei decedați

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si vanzare fara succesiune Skotheo Skotheo Sunt, impreuna cu alti 2 veri, mostenitorul unui teren. Titlul de proprietate este emis pe numele parintilor nostri. Toti 3 suntem de acord ca terenul sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire dan2 dan2 Bunica, fosta proprietara de teren agricol, a decedat in [b]1958.[/b] Tatal meu, unul dintre copii, a decedat in [b]1946[/b], iar mama s-a recasatorit in ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe numele unei persoane diferite de cea care apare in titlul de proprietate martie2012 martie2012 Detin un titlul de proprietate in care apar eu si mama fratelui meu vitreg,care a fost casatorita cu tatal meu. Casa a fost folosita de ... (vezi toată discuția)