avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anul trecut am fost implicat într-un un accident pe o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anul trecut am fost implicat într-un un accident pe o strada cu sens unic ...

Bună ziua!Anul trecut am fost implicat într-un un accident,pe o strada cu sens unic cu o singura banda de circulatie si pe stanga paralel cu banda locuri de parcare,in capătul străzii in intersecție,aveam in stanga o masina,am crezut ca dorește sa faca stanga,eu eram pe banda de circulatie,am mers lângă masina din stanga in intersecție si cand sa trec intersecția masina din stanga a facut dreapta si a intrat in laterala mea stanga in portiere si prag,următoarea zi am mers la tamponari,am declarat ambii conducători incidentul urmând sa asteptam răspunsul final de la Politia Rutiera legat de cine este vinovat polițiștii dorind sa caute înregistrări video din intersecție,dupa 2 săptămâni,am fost chemat la secție domnul polițist spunându mi ca eu sunt vinovat deoarece am depășit prin dreapta,drumul având o singura banda,menționez ca doamna respectiva este super influenta,fiind profesor universitar in Brasov,menționez ca dețin si eu înregistrările video de la politie plus poze de la locul accidentului si cu masina avariata in caz ca cineva dorește sa vizualizeze si sa ma ajute mai departe!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:13, 18 August 2025
Ajutorul concret il obtineti angajind sau consultind un avocat, aici e doar un forum de discutii.
Tocmai de asta am si scris aici,poate întâlnesc un avocat care a avut un caz similar si a câștigat!

latka a scris:

Ajutorul concret il obtineti angajind sau consultind un avocat, aici e doar un forum de discutii.

Pentru asta mergeți la secțiunea "consultanti" și intrați în legătură cu cel care vă inspira încredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda auto zavastin zavastin Buna ziua, Am fost amendat de Politie pentru ca mi-am pastrat banda! Intr-o intersectie eram incadrat pentru a face stanga (de pe banda de stanga), iar ... (vezi toată discuția)
Accident minor, in depasire cosminy_70 cosminy_70 Invatati-ma si pe mine ce sa fac intr-o situatie ca aceasta.Intr-o intersectie din tara asta se intampla urmatoarele. banda de selectie pentru dreapta este ... (vezi toată discuția)