Bună ziua!Anul trecut am fost implicat într-un un accident,pe o strada cu sens unic cu o singura banda de circulatie si pe stanga paralel cu banda locuri de parcare,in capătul străzii in intersecție,aveam in stanga o masina,am crezut ca dorește sa faca stanga,eu eram pe banda de circulatie,am mers lângă masina din stanga in intersecție si cand sa trec intersecția masina din stanga a facut dreapta si a intrat in laterala mea stanga in portiere si prag,următoarea zi am mers la tamponari,am declarat ambii conducători incidentul urmând sa asteptam răspunsul final de la Politia Rutiera legat de cine este vinovat polițiștii dorind sa caute înregistrări video din intersecție,dupa 2 săptămâni,am fost chemat la secție domnul polițist spunându mi ca eu sunt vinovat deoarece am depășit prin dreapta,drumul având o singura banda,menționez ca doamna respectiva este super influenta,fiind profesor universitar in Brasov,menționez ca dețin si eu înregistrările video de la politie plus poze de la locul accidentului si cu masina avariata in caz ca cineva dorește sa vizualizeze si sa ma ajute mai departe!