avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea privind acomodarea copilului la creșă obligă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea privind acomodarea copilului la creșă obligă angajatorul ...

Bună seara!
Legea privind acomodarea copilului la creșă obligă angajatorul să ofere părintelui 10 zile lucrătoare libere - plătite?Daca da,care este paragraful din lege care stipulează acest lucru?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 23:52, 18 August 2025
www.avocatnet.ro/articol_612...
Nu se specifica nimic in aceasta lege despre obligatia angajatorului de a plati zilele respective .
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este vreo lege, hg prin care parintii beneficiaza ... Emilia Ioana Emilia Ioana Buna ziua, Este vreo lege, HG prin care parintii beneficiaza de zile libere pentru acomodare inscriere copil cresa? Multumesc! (vezi toată discuția)
Legea zilei libere pt consultatii medicale copil vivi23ro vivi23ro buna ziua stiu ca a fost adoptata de parlament, nu stiu daca a fost publicata in monitorul oficial, Am intrebat la lucru despre aceasta lege dar mi s a ... (vezi toată discuția)
Concediu nastere copil Makedon Makedon Bună ziua! Aș dori să află dacă concediul care se acordă părintelui atunci când se naște un copil este reglementat de legi pe nivel național sau ... (vezi toată discuția)