avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La scara blocului s-au facut lucrari de reparatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La scara blocului s-au facut lucrari de reparatii ...

Buna ziua,
La scara blocului s au facut lucrari de reparatii ,far acordul locatarilor.
Am cerut informatii privind reparatiile dar mi s a spus ca exista un tabel cu locatari,50plus 1 de acord.Am cerut sa mi se arate acel tabel,dar am dat de refuz.Intrebarea e,cui sa ma adresez inafara asociatiei de locatari?Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:49, 23 August 2025
Pentru un raspuns cat de cat, v-as ruga sa ne spuneti ce fel de lucrari s-au facuta la dvs. in bloc si nu vi s-a cerut acordul.
Chestiunea eu o vad cam asa:
- era nevoie sa se faca acele lucrari?
- in A,G. au fost prevazt a se efectua acele lucrari?
- as. prop. a avut stans Fd. de reparatii ?
- inafara de dvs. mai sunt proprietari nemultumiti?

Adam Grecu a scris:

Pentru un raspuns cat de cat, v-as ruga sa ne spuneti ce fel de lucrari s-au facuta la dvs. in bloc si nu vi s-a cerut acordul.
Chestiunea eu o vad cam asa:
- era nevoie sa se faca acele lucrari?
- in A,G. au fost prevazt a se efectua acele lucrari?
- as. prop. a avut stans Fd. de reparatii ?
- inafara de dvs. mai sunt proprietari nemultumiti?

Bună ziua,
Nu erau necesare lucrările .Sunt mai mulți vecini nemulțumiți și care n au fost întrebați nici ei dacă sunt de acord.Lucrarile au fost refacerea intrării în bloc.Vopsit cimentat.Nu era cazul!
Bun, Dvs. impreuna cu ceilalti nemultumiti, puneti pe o hartie toate nemultumirile si mergeti la sediul as. prop. cu un tabel si semnaturi a celor care nu au fost de acord cu lucrarea respectiva., Inregistrati plangerea (sa va de-a nr. de inregistrare), asteptati raspunsul prededintelui si mai discutam.
Observatie: NU este nevoie sa-mi citati raspunsul. Nici mie si nici altora. Stim ce-am scris, iar daca am uitat, ridicam privirea si aflam... Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii florintt florintt Un vecin a luat hotarirea ca doreste sa repare instalatiile sanitare din subsolul blocului. A facut o sedinta de de bloc de fata cu constructorul, la care nu a ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc pintilescusorin pintilescusorin Stiu ca s-a mai discutat acest subiect aici, dar am cateva neclaritati, si anume , eu as vrea sa repar doar partea de acoperis care imi acopera apartamentul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! o cunoștință a cumpărat un apartament la parter, ... monicaandreea monicaandreea Bună ziua! O cunoștință a cumpărat un apartament la parter, care acum 5-6 a suferit o modificare, în sensul ca a fost extins, cat balcoanele de deasupra. ... (vezi toată discuția)