avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La scara blocului s-au facut lucrari de reparatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La scara blocului s-au facut lucrari de reparatii ...

Buna ziua,
La scara blocului s au facut lucrari de reparatii ,far acordul locatarilor.
Am cerut informatii privind reparatiile dar mi s a spus ca exista un tabel cu locatari,50plus 1 de acord.Am cerut sa mi se arate acel tabel,dar am dat de refuz.Intrebarea e,cui sa ma adresez inafara asociatiei de locatari?Multumesc,

Alte discuții în legătură

Reparatie fatada odishor odishor Buna ziua revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare: apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea ... natasav natasav Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
Chirie perceputa de proprietari de la asociatia de proprietari care foloseste o incapere comuna din scara blocului hhs hhs Ce trebuie sa declare proprietarii apartamentelor dintr-un bloc daca percep o taxa de folosinta a unei incaperi comune ? Ce consecinte legale sunt? Ce trebuie ... (vezi toată discuția)