Bună ziua. Moștenesc de pe urma unei mătușe, o suprafață de teren de 3500 mp.Acest teren a provenit de la părinții săi(ambii decedați) care nu au fost membrii CAP, neavând titlu de proprietate.Aceștia au avut doi copii (două fete, care la rândul lor nu au avut copii ).Conform registrelor agricole în perioada 1981-1990 cu terenul de 7000m au figurat părinții săi. Din 1992-2011 terenul a figurat la sora mătușei mele(decedată),întrucât mătușa a renunțat la moștenire în favoarea surorii sale, iar din 2012( după decesul surorii sale, neavând moștenitori, terenul i-a revenit mătușei mele). În anul 2012 mătușa a vândut suprafața de 3500 mp,, prin act notarial, rămânând cu suprafața de 3500 mp înscrisă în registrul agricol până în 2025 când a decedat. În toate certificatele de moștenitor ( de pe urma părinților și ulterior de pe urma surorii ) nu a fost dezbătută moștenirea decât pentru suprafața de 3500 mp care a fost vândută de mătușa mea în 2012, iar restul de 3500 mp care au rămas, nu este înscris în certificatele de moștenitor. În prezent nu pot face succesiunea de pe urma mătușei mele ( neavând titlu de proprietate și terenul nefiind trecut în certificatele de moștenitor ). Ce demersuri mă sfătuiți să fac. Vă mulțumesc.