avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare legata de vanzarea unor bunuri fara factura ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare legata de vanzarea unor bunuri fara factura pe un SRL

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o sugestie in legatura cu vanzarea unor produse, ce nu au factura, pe un S.R.L ? Ce acte trebuiesc facute mai exact. Firma functioneaza atat in regim second-hand cat si in regim de consignatie iar bunurile vandute in regim second-hand ( jucarii, carti, dvd, blu-ray, jocuri console etc. ), vor fii vandute online sau cu posibilitate de ridicare personala. Ma gandeam la 2 variante : introduse pe firma normal sau prin regim de consignatie ( eu cosignant iar firma, ce imi apartine, consignatar ). Vreau sa fiu total acoperit pentru a nu avea niciun fel de probleme in evetualitatea unui control. Orice sugestie este binevenita ! Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 17:25, 25 August 2025
Ambele variante sunt permise pentru inregistrarea produselor in evidenta firmei si vanzarea lor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns, dar in cazul unui control daca insista pe actele de provenienta pe care eu nu le am ( pentru ca sunt cumparate din surse unde nu se elbereaza acte, olx, targuri etc. ), ce acte trebuie sa fac pentru a fi acoperit si sa nu intampin probleme ? Multumesc frumos !
Borderou de achiziții de la persoane fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)
Contract de consignatie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate care executa mobila unicat doreste sa o comercializeze in sistem de consignatie prin ... (vezi toată discuția)
Contabilitate marfuri in consignatie taie taie Buna, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: cum se inregistreaza in contabiliate marfurile care se vand in regim de consignatie, atat la consignant cat si ... (vezi toată discuția)