avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,referitor la proiectul de ordonanta privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,referitor la proiectul de ordonanta privind cumul pensie ...

Buna ziua,referitor la proiectul de ordonanta privind cumul pensie cu salariu in sistemul bugetar.Un salariat care a iesit le pensie si a dat ulterior concurs avand un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza in martie 2026 si varsta peste 70 de ani , ii va inceta contractul de munca in situatia asta sau in martie 2026 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 20 August 2025
Ii va inceta contractul de munca in situatia data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, unde pot găsi în codul fiscal informații legate ... pap pap Bună ziua, unde pot găsi în Codul fiscal informații legate de cumul pensie cu salariu? (vezi toată discuția)
Pot primi salariu pana la sosirea deciziei de pensionare ? zaris zaris Pe data de 10.04.2009 indeplinesc conditiile de pensionare pentru limita de varsta. Mi-am depus dosarul de pensionare, dar nu am primit decizia de pensionare. ... (vezi toată discuția)
Legea nr.134/2014 Danaioana Danaioana Buna dimineata, Referitor la Legea nr.134/2014, ce se intampla cu un angajat- institutie publica- care indeplineste varsta standard de pensionare si stagiul ... (vezi toată discuția)