avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog frumos să mă ajutați cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog frumos să mă ajutați cu o informație ...

Bună ziua, vă rog frumos să mă ajutați cu o informație ,am 4 capre și un țap ,locuim în sat,am grajd construit din cărămidă și o curte pentru ele ,amplasat la aproximativ 30 de m de stradă și de geamurile vecinilor care le au în stradă, recent vecinul a construit o baie cam la 4 m de curtea caprelor și a sesizat primăria să mut caprele pentru ca îl deranjează, întrebarea mea este ce limită legală am ,având în vedere ca grajdul meu este construit de mult acolo ,vă mulțumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:22, 20 August 2025
Probabil că a sesizat primăria din cauza mirosului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
Intrebare adrianady adrianady Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)