avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lătrat continuu de câini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lătrat continuu de câini

Ajutati ma, va rog!
Bună seara!
Am si eu o situație si nu știu cum sa procedez legal, si anume: locuiesc într-un apartament et 1 (imobil tip vila in sectorul 1, București). Vecinul de la parter are un nr de patru câini care latră continuu, în special pe timpul nopții efectiv urla, sunt disperata nu ma pot odihni. Am încercat sa discut cu el amiabil si nu înțelege sub nicio formă. Ce pot face, numai siport situatia, sfătuiți na, va rog!!!
Cel mai recent răspuns: Anghe , utilizator 18:53, 20 August 2025
Sesizari peste sesizări catre Politia Locala,DSV,etc.In funcție de răspunsurile primite discutați cu un av..
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sesizari peste sesizări catre Politia Locala,DSV,etc.In funcție de răspunsurile primite discutați cu un av..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine in apartament la bloc MariaW MariaW Buna ziua! Ma confrunt cu o problema deranjanta de cativa ani de zile. Locuiesc la etajul 1 al unui bloc, iar vecinul de la parter are un caine care latra ... (vezi toată discuția)