avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma unui vânt bucăți de crengi uscate de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma unui vânt bucăți de crengi uscate de la ...

Bună ziua, in urma unei vânt bucăți de crengi uscate de la un copac au căzut pe mașina mea parcată pe locul platit al primăriei s 4. Am depus dosar de daune, nu am primit răspuns, am reparat mașină cu fonduri proprii. Vreau sa depun factura la primărie . In cât timp trebuie să primesc banii in cont și dacă nu primesc să pot acționa primăria in justiție. Mulțumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți nevoie sa depuneti nici o factura puteți sa I dați direct în judecata.Am avut câteva dosare de acest gen și nu plătesc decât în urma obligării printr o hotărâre judecătorească.Daca suma e mai mare nu faceți experiente pe dvs dosarul prezintă anumite particularități (cu cine va judecați,cum dovediți etc).Fără av nu prea merge..Dacă dauna e de câteva sute de lei max 1000-2000 puteți sa faceți experiente ,la o suma mica nu se justifica angajarea de av..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune auto copac cazut danielstefan392 danielstefan392 Recuperare daune auto copac căzut. In cursul zilei de ieri 17.07 in jurul orei 18.00 la plecarea din parc casa albă sectorul 1 mi-a căzut un copac pe ... (vezi toată discuția)
Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile ... Vl@dut Vl@dut Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile vecinului avariindu-le,pot fi obligat la plata dacă vecinului are casco pe mașini (vezi toată discuția)
Distrugere nuc - infractiune? hhhh hhhh Se considera distrugere gaurirea unui nuc amplasat la 1 metru de gard ? (vezi toată discuția)