avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De la ce data se aplica cota de 21% pentru energia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De la ce data se aplica cota de 21% pentru energia electrică?

Buna ziua,
Am rugamintea sa precizati de la ce data se aplica cota de 21%??
Facturile la energie(PPC) au ajuns deja pentru consumul din luna iulie cu cota de 21%.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: georgeta gaman , utilizator 12:19, 25 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, s-a aplicat cota de TVA din data facturarii, asa se face dintotdeauna, va explica ministrul de finante.
Multumesc! M-am lamurit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua factura de curent de la furnizorul ppc a venit cu tva 21% daisy_florin daisy_florin Bună ziua Noua factura de curent de la furnizorul PPC a venit cu tva de 21%, pt luna iulie ! Este corect asa ceva? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Tot despre tva emil6702 emil6702 In cazul livrarilor continue de bunuri sau servicii, cum ar fi energia, gazele, apa, cum se va factura pt situatia cand livrarea cuprinde o perioada dinainte ... (vezi toată discuția)
Tva factura regularizare electrica. Soleirolia Soleirolia Am primit recent factura de regularizare pt. energie electrica pe perioada februarie-august 2010 (precedentele facturi inregistrand un consum estimat). As dori ... (vezi toată discuția)