avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am lucrat la negru in magazinul soțului, având ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am lucrat la negru in magazinul soțului, având martori ...

Dacă am lucrat la negru in magazinul soțului, având martori tot satul 8 ore pe zi fara o zi liberă, pe scuza că trebuie să facem casa , alungandu-ma din casă în momentul când l-am descoperit pe site ul de matrimoniale..pot face undeva o plângere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 25 August 2025
La ITM puteti depune sesizare.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptatit la locul de munca... Felix997 Felix997 Buna ziua, am lucrat timp de 17 zile la o pizzarie ca sofer delivery. Ideea este ca angajatorul a amanat realizarea unui contract de munca pentru faptul ca era ... (vezi toată discuția)
Obligata sa lucrez 240 de ore de noapte pe luna Elena0505 Elena0505 \"Angajate\" si cu carte de muncă si fără.Cele care au contract sunt obligate să faca cerere de conc. fără plată pt a plătii mai putin la stat.Lucram ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare idanytzy idanytzy buna ziua sunt angajat la o la care nu se platesc orele suplimentare si nici nu beneficiez de zile libere cum se procedeaza in acest caz? (vezi toată discuția)