avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare! Buna ziua.Am cumpărat de la tata 3/8 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare! Buna ziua.Am cumpărat de la tata 3/8 din moștenirea lui de ...

Buna ziua.Am cumpărat de la tata 3/8 din moștenirea lui de la bunici.Mai exista alți 3 moștenitori.As vrea sa fac dezmembrarea,pentru că de 4 ani doar eu ma ocup de întreținerea acestui teren plus construcție.985 mp plus casa.Sunt mama singura cu bebelus de 5 luni si nu mai am efectiv timp.Ceilalti nu sunt de acord,la notar mi au spus sa merg în instanta.Pot face eu cererea,ma pot ocupa singura sau îmi trebuie avocat neapărat?Nu mi permite nici bugetul să fac o investiție mare!Vreau sa ma separat de ei,sa stiu care este partea mea exacta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:44, 25 August 2025
Vă puteți reprezenta singură în instanță, dar aveți de învățat legislație. Ar fi bine ca măcar la început să vă consilieze un avocat și să vă scrie cererea de chemare în judecată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte dosar pt. iesire din indiviziune cotoi5 cotoi5 Buna si bine v-am gasit. Am de facut o iesire din indivizune in instanta (pe cale amiabila) pt. teren + casa in sect. 2 Bucuresti. Mentionez ca avem ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Vanzare/donatie teren stefan_ruxandra stefan_ruxandra va deranjez cu urmatoarea problema: acum vreo 10 ani parintii mei au achizitionat un teren de 4400 mp. pe terenul respectiv eu cu sotul meu am construit o casa ... (vezi toată discuția)