avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lătratul câinilor....Vecinul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lătratul câinilor....Vecinul ...

Lătratul câinilor si muzica foarte tare
Bună ziy!
Vecinul de la parter are trei caini ( nimic rau), numai ca pe timpul nopții când părăsește apartamentul aceștia latră pentru început si ulterior urlă, nu ne putem odihni, am si un copil de 5 luni.....când este acasă pe timpul nopții vin la el mulți prieteni si asculta muzica foarte tare, toată noaptea.
Am stat de vorba civilizat si nu înțelege, am apelat la 112 si nimic, în continuare face același lucru, nu ne putem odinioară, copilul nici atât...este foarte speriat.
Ce ma sfătuiți sa fac?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice mayte_22 mayte_22 Buna ziua, Revin frecvent pe acest site pentru a ma documenta si a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a afla sau oferi raspunsuri la numeroase aspecte ... (vezi toată discuția)
Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Vecini zgomotosi Andu18 Andu18 Buna seara, Am mari probleme cu noii vecini, de la ora 9 la 13 cainele urla, latra, cam 2h in toata aceasta perioada..i-am zis vecinului si azis ca nu are ... (vezi toată discuția)