avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am o autorizatie de constructie casa valabila pana ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am o autorizatie de constructie casa valabila pana ...

Buna ziua.

Am o autorizatie de constructie casa valabila pana in aprilie 2026, am inteles ca se poate prelungii cu inca 1 an. Daca eu nu reusesc finalizarea casei nici dupa acest an de prelungire, ce se intampla, se mai poate prelungii, sunt penalitati?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 09:37, 26 August 2025
Se mai poate prelungi. Cititi cu atentie care este valabilitatea autorizatiei de construire pentru ca valabilitatea incepe de la data anuntarii inceperii lucrarilor si durata autorizatiei incepe de la aceasta data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit pentru o casa neterminata ? lenamat lenamat In ianuarie 2007 am obtinut o autorizatie de constructie pentru o casa in comuna natala. E prevazut termenul de 12 luni pentru inceperea lucrarilor si 60 luni ... (vezi toată discuția)