avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarația SAF-T 2025 se depune și de PFA?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarația SAF-T 2025 se depune și de PFA?

Buna ziua.Am o întrebare declarația saft t-2025,se depune și ptr I.I-uri,PFA-uri,sau numai ptr SC-uri?
Ultima modificare: Marți, 26 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ong depunere saf-t MuscaAnca MuscaAnca ONG -urile care conduc contabilitatea in partida dubla au obligatia in 2025 sa depuna declaratia SAF-T? (vezi toată discuția)
Ong, asociatii car-decl.406 saf t? Alis07 Alis07 Buna ziua! Va rog o lamurire.Ca urmare a clarificarii ANAF din 15 ian.2025,privind categoriile de contribuabili care NU au obligatia depunerii decl.406 SAF T ... (vezi toată discuția)
Declarația saf-t 2025 gheniga gheniga Buna seara am rugămintea daca mă poate ajuta cineva în legătură cu declarația SAF-T.In cazul unei SC neplatitoare TVA,dec se pune lunar sau trim.In cazul ... (vezi toată discuția)