avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii diferite pentru ocuparea aceluiasi post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii diferite pentru ocuparea aceluiasi post

Buna ziua,

Ce studii sa aleg in Reges Online daca la o societate privata exista salariati care au studii diferite si ocupa acelasi post? Cred ca la toti ar trebui sa existe acelasi nivel de studii, eventual cel mai de jos, pentru a se putea incadra toti,

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 August 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 09:15, 10 Septembrie 2025
Studiile necesare ocuparii acelui post se trec, nu studiile absolvite de salariat.
Stiu acest lucru, asa cum ati mai mentionat anterior si asa cum scrie si in Reges Online, insa in Fisa Postului nu sunt mentionate studiile, eu ce nivel ar trebui sa trec in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 26 August 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Studiile necesare ocuparii acelui post se trec....indiferent daca aveti sau nu mentionat in fisa postului.
Si indiferent daca salariatii au sau nu studiile acelea?
Indiferent, se mentioneaza studiile necesare ocuparii acelui post , nu studiile absolvite ..atentie ca, lipsa studiilor poate atrage nulitatea c.i.m.

Alte discuții în legătură

Completare date salariati in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Pentru cine s-a apucat de treaba in Reges Online, cand un salariat are diploma de 10 clase obligatorii, ce nivel de studii aleg? De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Avem rugamintea sa ne ajutati cu un raspuns in legatura cu noua ... hr.adswizz hr.adswizz Avem rugamintea sa ne ajutati cu un raspuns in legatura cu noua platforma \"Reges Online\" - privind informatia care trebuie completata in campul “Nivel ... (vezi toată discuția)
Cor contabil Bia77 Bia77 Buna ziua, am fost angajata in urma unui anunt care prevedea post de economist, studii superioare. Am specialitate in management si adm publica, iar de la ... (vezi toată discuția)