avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare date salariati in noul Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare date salariati in noul Reges Online

Buna ziua,

Pentru cine s-a apucat de treaba in Reges Online, cand un salariat are diploma de 10 clase obligatorii, ce nivel de studii aleg?

De asemenea, cand salariatul nu are studii, ce aleg? Post sa aleg varianta N/A?

La scoala de ucenici, pot alege scoala profesionala cu licenta?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 14 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Optiunile mele ar fi:
1. medii/scoala generala
2. N/A
3. medii cu curs de calificare
Multumesc mult pentru raspuns!

Salatiatii cu scoala profesionala unde ii incadram?
Salariatii care au cate 3 sau 7 clase, ce varianta de studii alegem?
Chrisblinky2024, utilizator
Dar, mai bine sa va intreb si altceva:
Eu trec la studiile postului - studiile pe care le are salariatul, deoarece in unele cazuri studiile solicitate de post nu sunt cele pe care le are salariatul, dar angajatorul accepta pe postul respectiv in functie de calificarea si experienta obtinute la locul de munca.
E corect cum procedez?
1. scoala profesionala cu licenta

2. alt nivel de studii

3. studiile postului - studiile necesare ocpuraii acelei functii
Cornel Vasile, Consilier juridic
Referitor la raspunsul de la punctul 3, studiile pe care le considera si le accepta angajatorul necesare ocuparii postului, corect? Pentru ca altfel nu vad logica completarii de catre angajator a acestui amanunt.

Alte discuții în legătură

Studii diferite pentru ocuparea aceluiasi post Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Ce studii sa aleg in Reges Online daca la o societate privata exista salariati care au studii diferite si ocupa acelasi post? Cred ca la toti ar ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Transformare post din studii superioare in studii medii alina1380 alina1380 Buna seara ! Acum 5 ani m-am angajat la o firma pe un post pentru care erau necesare studii superioare iar salariul acoperea acel indice de 2xsalariul ... (vezi toată discuția)