avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie de intretinere

Buna ziua!
In anul 2013 am divortat .Copiii rezultati din casatoria desfacuta sunt cu mine si s-a satbilit in instanta pensie de intretinere in valoare de 90 lei de fiecare copil.Din anul 2017 fostul sot lucreaza in Germania si am stabilit impreuna ca le da o pensie de 200 euro la amndoi copiii dar ii da daca vrea si cat vrea.De 3 ani el nu i-a vazut decat video desi a fost in tara.Vreau sa cer marirea pensiei de intretinere la valoare pe care o cere legea.Mentionez ca la momentul actual nu stiu unde l9cuieste si luceeaza.Cum ppt proceda?
Multumesc!
Vorbiti cu un avocat, intai trebuie identificat unde locuieste. Incercati si amiabil sa stabiliti pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori aflati in strainatate BARSAN L. BARSAN L. impreuna cu familia am hotarat sa ne stabilim in urma cu un an pe teritoriul statului German. Impreuna avem doi copii minori in varsta de 12 si 9 ani care sunt ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat catalina45 catalina45 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii sau un sfat. Prin hotărâre judecătorească, definitiva fostul soț a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară StuAli StuAli Bună ziua. Eu și fostul meu soț am divorțat si avem un copil care locuiește în România cu fostul meu soț. La procesul de divorț s-a stabilit pensia ... (vezi toată discuția)