Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă copilul meu fiind minor a participat la o bătaie impreuna ...

Dacă copilul meu fiind minor a participat la o bătaie impreuna cu mai mulți, din care a rezultat o vătămare a unei persoane și acea persoana s-a împăcat cu cel ce i-a produs vătămarea (maxilar rupt) mai poate cere despăgubiri de la ceilalți? Copilul meu acum este major , mai sunt obligat eu să plătesc în solidar cu el și cu ceilalți?
Cel mai recent răspuns: Serbanrazvan1976 , utilizator 21:40, 26 August 2025
ce inseamna impacare? si-a retras plangerea penala?
Împotriva celui care i-a rupt maxilarul , da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana batuta flodin47 flodin47 Un individ a batut o persoana incat ia rupt 2 coaste ,persoana s-a internat in spital de catre un echipaj al salvari.A sat in spital 7 zile si apoi s-a ... (vezi toată discuția)
Bataie. care este încadrarea juridicã a faptei? norby93 norby93 -totul a inceput de la un scandal minor unde un prieten ia dat 2 palmi la unu si eu m-am bagat si i-am dat si eu un pumn - din cate am inteles baiatu a ajuns ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa george1972 george1972 Acum o luna am fost implicat intr-un accident de circulatie. Din fata a intrat unul in depasire si ne-a lovit frontal. Masina noastra a fost aruncata in sant ... (vezi toată discuția)