avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă copilul meu fiind minor a participat la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă copilul meu fiind minor a participat la o bătaie impreuna ...

Dacă copilul meu fiind minor a participat la o bătaie impreuna cu mai mulți, din care a rezultat o vătămare a unei persoane și acea persoana s-a împăcat cu cel ce i-a produs vătămarea (maxilar rupt) mai poate cere despăgubiri de la ceilalți? Copilul meu acum este major , mai sunt obligat eu să plătesc în solidar cu el și cu ceilalți?
Cel mai recent răspuns: Serbanrazvan1976 , utilizator 21:40, 26 August 2025
ce inseamna impacare? si-a retras plangerea penala?
Împotriva celui care i-a rupt maxilarul , da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana batuta flodin47 flodin47 Un individ a batut o persoana incat ia rupt 2 coaste ,persoana s-a internat in spital de catre un echipaj al salvari.A sat in spital 7 zile si apoi s-a ... (vezi toată discuția)
Bataie. care este încadrarea juridicã a faptei? norby93 norby93 -totul a inceput de la un scandal minor unde un prieten ia dat 2 palmi la unu si eu m-am bagat si i-am dat si eu un pumn - din cate am inteles baiatu a ajuns ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa george1972 george1972 Acum o luna am fost implicat intr-un accident de circulatie. Din fata a intrat unul in depasire si ne-a lovit frontal. Masina noastra a fost aruncata in sant ... (vezi toată discuția)