avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soția aflată în întreținerea soțului rămâne ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soția aflată în întreținerea soțului rămâne ca și întreținută ...

Soția aflată în întreținerea soțului rămâne ca și întreținută dar fara coasigurare începând cu luna de calcul August?
Ultima modificare: Marți, 26 August 2025
econo, utilizator
Cel mai recent răspuns: econo , utilizator 09:05, 27 August 2025
Da, poate ramane in intretinerea sotului .... nu este obligata sa se asigure in sistemul de sanatate publica.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat in sistemul public de sanatate lorelena1306 lorelena1306 Am 27 ani si sunt studenta. Am aflat ca peste 26 ani, nu mai sunt asigurata la Casa de Asigurari de sanatate. Eu am lucrat anul trecut, 2011, din iunie, pana ... (vezi toată discuția)
Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate Dorin Padureanu Dorin Padureanu Daca sotia mea isi face asigurare de sanatate ( plateste lunar 50 lei,nu are venituri si nici eu ) pot beneficia eu si copilul meu de 20 de ani de ea. ... (vezi toată discuția)