avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soția aflată în întreținerea soțului rămâne ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soția aflată în întreținerea soțului rămâne ca și întreținută ...

Soția aflată în întreținerea soțului rămâne ca și întreținută dar fara coasigurare începând cu luna de calcul August?
Ultima modificare: Marți, 26 August 2025
econo, utilizator

Alte discuții în legătură

Calitate coasigurat ddoinatm ddoinatm o persoana a fost angajata pana in iulie 2016 si a obtinut venituri din salarii. tot in iulie 2016 a obtinut venituri din vanzarea unui imobil. incepand cu ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate lorelena1306 lorelena1306 Am 27 ani si sunt studenta. Am aflat ca peste 26 ani, nu mai sunt asigurata la Casa de Asigurari de sanatate. Eu am lucrat anul trecut, 2011, din iunie, pana ... (vezi toată discuția)
Referitor la noul cod fiscal ce prevede plata cass Monica_T1973 Monica_T1973 In familia noastra numai sotul are servici, deci este asigurat si platitor de CASS. Nu am fost declarata la locul de munca al acestuia ca persoana in ... (vezi toată discuția)