avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte trebuie la cedarea unui teren agricol de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte trebuie la cedarea unui teren agricol de către un frate ...

Ce acte tre buie la cedarea unui teren agricol de către un frate și ce costuri ar avea actele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati dezbatut mostenirea, fratele poate renunta in favoarea dvs.
Daca aveti act de mostenitor, fratele va poate dona terenul sau.
Notarii au grila lor de plata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutați cu un motar public,costurile sunt calculate în funcție de valoarea bunurilor din grila notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - mostenire danutzbv2006 danutzbv2006 Buna ziua, Deoarece m-am confruntat cu problema de a nu reusii sa aflu in avans care sunt costurile unei astfel de proceduri dezbatere succesiune+ mostenire, ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul în care copiii doresc ca moștenirea să revină integral mamei? MelisaMelisa MelisaMelisa Buna, In urma decesului sotului acum 4 luni eu si cei doi copii majori suntem mostenitorii de drept. Puteti sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)