avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere verificare mandat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere verificare mandat

Bună ziua,

Am nevoie de un avocat să depună la Tribunalul București o cerere pentru verificarea mandatelor emise pe numele meu: interceptări telefonice, interceptări online, camere supraveghere la locul de muncă.

Aveți un tarif fix pentru o astfel de cerere?
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2025
panda82, utilizator

Alte discuții în legătură

Onorarii avocati justhis justhis Am si eu o intrebare: cat costa aproximativ onorariul pentru un avocat? Am o citatie pentru un proces, si vreau sa consult mai intai un avocat, dar vreau sa ... (vezi toată discuția)
Interceptările telefonice Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, de la săptămana la săptămana tot văd la știri in ziare Instanțe care achita inculpații din dosare pe baza interceptărilor telefonice. ... (vezi toată discuția)
Interceptari telefonice si.monette si.monette Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, deoarece varul meu are grave probleme cu justitia. Este politist de meserie, iar de curand a fost arestat intr-un dosar ce are ... (vezi toată discuția)