avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sume retinute cf clauza 47. La un contract de lucrari, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sume retinute cf clauza 47. La un contract de lucrari, am de reținut garantie buna executie ...

La un contract de lucrari, am de reținut garantie buna executie 9.5 % + sume retinute cf clauza 47 din contract încă 10 %. Constructorul a deschis cont la trezorie unde sa virez cei 9.5 % , dar nu dorește sa mai deschidă încă un cont pentru sume retinute motivând ca ambele garantii sa fie virate în același cont.Este corect? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Garantii de buna executie negut_dorina negut_dorina buna ziua,am si eu o intrebare sa facut o factura de vanzare pe garantie de buna executie cum o inregistrez? este facuta fara tva si se incaseaza prin banca la ... (vezi toată discuția)
Garantie de buna executie mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Lucrez la o firma de prestari servicii : lucrari de instalatii electrice, si nu stiu exact cum se contabilizeaza garantia de buna executie.De ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie AlexTudor AlexTudor Buna ziua , la semnarea contractului de executie , a unor lucrari de constructii , nu a fost specificata retinerea sau constituirea garantiei de buna executie ... (vezi toată discuția)