Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichetele de masa in noul Reges

Buna ziua,

In noul Reges Online, trebuie introduse si tichetele de masa acordate de angajator? Daca da, in care din campurile platformei?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Am intampinat o problema in noul reges online. am ... cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am fost desemnata de reprezentantul legal sa operez in Reges salariat cu drept de delegare. Eu la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am intampinat o problema in noul reges online. am ... cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am fost desemnata de reprezentantul legal sa operez in Reges salariat cu drept de delegare. Eu la ... (vezi toată discuția)
În contractele de munca avem trecute tichete de masa, ... carmen.herlicska carmen.herlicska Buna ziua, In contractele de munca avem trecute tichete de masa, fara a fi specificata valoarea acestora, In acest caz trebuie trecute in Reges online? (vezi toată discuția)