avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În contractele de munca avem trecute tichete de masa, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În contractele de munca avem trecute tichete de masa, ...

Buna ziua,
In contractele de munca avem trecute tichete de masa, fara a fi specificata valoarea acestora, In acest caz trebuie trecute in Reges online?
Cel mai recent răspuns: carmen.herlicska , utilizator 11:02, 29 Septembrie 2025
Nu se trec in REGES , intrucat valoarea lor difera de la luna la luna.
Buna ziua!
In acest material ”Ce trebuie clarificat la semnarea contractului de muncă despre tichetele de masa” aparut in 26 sept 2025, se specifica “ „Este esențial de clarificat că tichetele nu sunt un beneficiu în sensul de cadou, ci un adaos la salariu cu un regim fiscal special, care trebuie menționat în CIM și înscris în Reges”.
In acest context cum ramane cu situatia mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina.l alina.l Daca pachetul salarial negociat contine si tichete de masa,(lucru prevazut in CIM),angajatorul poate renunta la acordarea acestora fara a informa ... (vezi toată discuția)
Am intampinat o problema in noul reges online. am ... cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am fost desemnata de reprezentantul legal sa operez in Reges salariat cu drept de delegare. Eu la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sint in situatia in care firma privata unde lucrez ... tazyx tazyx Buna ziua. Sint in situatia in care firma privata unde lucrez va desfiinta postul meu. Mi se ofera o suma bruta ca si salarii compensatorii pentru citeva ... (vezi toată discuția)