avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Am o societate impozit pe microintreprinderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Am o societate impozit pe microintreprinderi

buna dimineata,
Am o societate impozit pe microintreprinderi si doresc sa trec la impozit pe profit prin articolul 52 alin 2 din codul fiscal (adica sa le desfac contractele de munca la toti 5 angajatii pentru 1 zi) mentionez ca societatea are 5 angajati si nu este nou infintata.
Intrebarea este daca se poate?
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Microintreprindere infintata in 2016 fara salariati MIV MIV am infintat o microintreprindere in febr. 2016. are salariat doar de la 1 aprilie. pentru primul trimestru ce selectez la obligatia fiscal din ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 2014 irinuka2005 irinuka2005 Firma infiintata in martie 2013 COD CAEN 7021\\"Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii\\"ca si platitoare de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Se poate trece de la impozit pe venit la impozit pe profit? mada9luci mada9luci Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie, am depus actele pt infiifntarea unei firme si am optat pentru impozit pe venit, apoi la o zi dupa m-am mai ... (vezi toată discuția)