avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urmă cu 15 ani am stat intr-un camin de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urmă cu 15 ani am stat intr-un camin de nefamilisti ...

Buna seara in urmă cu 15 ani am stat intrun camin de nefamilisti nefiind angajatii companiei am avut drept sa mergem in instantă pe motiv sa ne scoată garsoniera la vanzare ,procesele durand fff multi ani ,ca urmare am castigat procesul de vanzare cumparare dar intre timp noi am divortat copilu ramanand in casa cu fostul ,dar nefacand finalizarea vanzari din motive ca compania nu a vrut sa ne faca vanzare cumparare a trebuit sa mergem la executor si nu stiu ce a urmat Acum problema este ca fostul a murit si nu stiu ce ise cuvine la baiay si cum pot afla neavand nici o dovata ,document

Alte discuții în legătură

Buna ziua vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ... Nora_ella Nora_ella Buna ziua Vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ca are gazul apa ,curentul închise și nu vrea sa le dea drumul.Eu când fac contractul la ... (vezi toată discuția)
Vanzarea apartamentului fara instiintare dupa pronuntarea instantei yuly_6 yuly_6 Buna ziua am o problema care pur si simplu vreau sa termin odata cu ea de 4 ani sunt in proces cu fosta sotie procesul de divort sa terminat apoi a urmat cel ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare cumparare/donatie francuradu francuradu Buna ziua, Ma intereseaza achizitionarea unui aparatament; am aflat ca acel apartament este dobandit prin act de donatie de cele 2 mostenitoare de drept, ... (vezi toată discuția)