avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am lucrat în invatamant pot depune pt șomaj? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am lucrat în invatamant pot depune pt șomaj? Am rămas ...

Dacă am lucrat în invatamant ,pot depune pt domaj? Am rămas fără post..vechime am 16 ani .și în câte zile pot depune dosarul?
Cel mai recent răspuns: Casiana epure , utilizator 09:23, 3 Septembrie 2025
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?
A fost contract pe perioada determinata pana la 31.08
Da, puteti depune actele pentru somaj.

Daca depuneti actele in termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m., atunci veti primi somaj de la data incetarii c.i.m.

Daca depuneti actele dupa 10 zile de la data incetarii c.i.m., atunci veti primi somaj de la data depunerii actelor.
Aveți idee care este valoarea șomajului pe luna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 As putea intra in somaj dupa ce termin ccc.am lucrat 9 luni la o firma cu contract pe perioada determinata,intre timp am ramas insarcinata si nu mi-au mai ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa depun actele la ajofm? Elena Caldararu Elena Caldararu va rog sa-mi spuneti in cat timp de la disponibilizare pot sa merg sa-mi depun actele pt somaj?va multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj SnowFlake SnowFlake Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu o informatie. Sunt confuza in privinta acordarii indemnizatiei de somaj. Am activat un an in invatamant cu ... (vezi toată discuția)