avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Detin o locuință cu uzufruct viager, executor a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Detin o locuință cu uzufruct viager, executor a trimis somație ...

Detin o locuință cu uzufruct viager executor a trimis somație ca voi fii dat afara și scoasă la licitație debitul meu este de 6600 lei pot sa fiu executat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:54, 3 Septembrie 2025
Daca dvs sunteti datornicilor, nu se piate scoate la licitație decat ce aveti, fie nuda proprietate, fie uzufructul. Daca datoria e sub 10 mii si aveti o sursa de venit, nu se poate scoate la licitație un drept real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație abuzivă de scoatere la licitație apartament deținut ca nudă proprietate, cu clauză de întreținere și uzufructuar mama mea. cum pot înlătura abuzul? ravita ravita Situatia mea este urmatoarea : am imprumutat privat suma de 8800 euro in ianuarie 2008 . Judecatoria Timisoara admite cererea si autorizeaza creditorul sa ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Habitatie viagera perianucostel perianucostel Buna ziua. Va retin atentia cu o speta. Sotii, proprietari ai unui apartament, divorteaza. Dupa divort si separarea in fapt, apartamentul este vandut ... (vezi toată discuția)