avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aș avea nevoie de o copie legalizată după sentința ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Aș avea nevoie de o copie legalizată după sentința ...

Bună ziua. Aș avea nevoie de o copie legalizată după sentința definitivă de divorț, fond, sector 3, și una de la apel, tribunal, în același dosar. Dacă mă poate ajuta cineva și cât datorez că sunt plecat din București și nu pot marge personal. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:09, 4 Septembrie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, un avocat va poate ajuta cu absolut toate demersurile necesare, discutati in privat detaliile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ajutat va poate ajuta orice av care se ocupa cu astfel de lucruri administrative minore,problema este ca în perioada actuala pe lângă, ,, greva"judecatorilor exista și proteste ale grefierilor concretizate în reducerea programului cu publicul etc.Este posibil sa dureze de la câteva zile la 1,2 săptămâni.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)
Greva magistrati - cum se anunta/afla data reprogramarii ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Maine 04.09.2009 la ora 08:30 ar fi trebuit sa am prima infatisare pentru divort (eu sunt reclamanta) la Judecatoria Sectorului 4.. As avea ... (vezi toată discuția)
Se poate legaliza separat? ContSters201565 ContSters201565 Am o sentinta judecatoreasca astfel: - pe divort definitiv si irevocabil Pe celelalte capete de cerere (pensie, incredintare minor) cu drept de apel in 30 ... (vezi toată discuția)